Igwe ọkụ n'èzí n'ụwa niile

DUBLIN–(WIRE Azụmahịa)–“MpụgaOgwe ọkụ LEDAhịa site na ntinye (Ọhụrụ, Retrofit), Onyinye, Ọwa Ahịa, Nkwukọrịta, Wattage (N'okpuru 50W, 50-150W, N'elu 150W), Ngwa (Okporo Ụzọ na okporo ụzọ, Architecture, Sports, Tunnels) na Geography-Global amụma na 2027 ″ mkpesa agbakwunyere na Research And Markets.com na-enye.

Site na mmepe, a na-agbakwunye mgbakwunye na ntọala na ntọala na ntinye ọhụrụ na ahịa ọkụ na-agbakwunye mgbe niile.Wụnye akụrụngwa ọhụrụ maka ọrụ dị iche iche dịka okporo ụzọ, ama egwuregwu, ọwara, wdg.N'ihi ya, akụkụ nrụnye ọhụrụ ga-ejide oke ahịa n'oge amụma.

1. Akụkụ ngwa okporo ụzọ na okporo ụzọ nwere ike ịchịkwa ahịa ọkụ ọkụ n'èzí site na 2022 ruo 2027

Dabere na atụmatụ ahịa, a na-atụ anya na okporo ụzọ na akụkụ okporo ụzọ ga-ejide oke ahịa ahịa n'oge amụma n'ihi ime obodo ngwa ngwa na gọọmentị iji belata oriri ike site na ịnakwere azịza ọkụ ọkụ LED.Ike chọrọ dị elu.Ya mere, ịgbanwee gaaỌkụ ọkụ LEDbụ nhọrọ ka mma.A na-atụ anya na okporo ụzọ na okporo ụzọ ga-enye ohere dị egwu maka ndị na-ere ọkụ ọkụ LED n'èzí.

2. A na-atụ anya na Europe ga-aza ajụjụ maka ahịa nke abụọ kachasị na ahịa ọkụ ọkụ LED n'èzí

Ahịa ọkụ ọkụ LED dị n'èzí na-atụle Germany, France, Italy, UK, na ndị ọzọ nke Europe maka ọmụmụ ihe ahụ. A na-atụ anya na mba ndị a na-enye ngwaahịa maka ngwa dị iche iche na-eme nchọpụta na nyocha a.

Germany nwere ihe karịrị ụlọ ọrụ ọkara 50 na-arụpụtaỌkụ ọkụ LEDngwaahịa.Amụma gọọmentị na-adịgide adịgide na mpaghara a na-akpali ọchịchọ maka ahịa ọkụ ọkụ LED n'èzí.Usoro amụma abụọ na-adịbeghị anya - ụkpụrụ Ecodesign emelitere na ụkpụrụ ntuziaka RoHS na-achịkwa ihe ndị dị ize ndụ na akụrụngwa eletrik - ga-ewepụ ahịa EU pụọ na ọkụ fluorescent nwere mercury na teknụzụ ọkụ ọkụ LED dị elu.

IP65 oru ngo

 

 

 


Oge nzipu: Feb-22-2023